Klik her for at tilmelde dig SmokeCloak nyhedsbrev

SmokeCloak Danmark

Med mere end 20 års tilstedeværelse i Danmark, er SmokeCloak en af de mest kompetente samarbejdspartnere indenfor tågesikring
SmokeCloak Danmark er eksklusivt distributionsselskab af de anerkendte og kvalitetsstemplede SmokeCloak tågekanoner. Med dedikerede og kompetente medarbejdere er vi stolte af at kunne servicere vores kunder på et højt niveau. Vi kan bistå alle vore kunder og kunders kunder med kyndig vejledning, demonstration af produkterne og uddannelse i installation og projektering af SmokeCloak røgkanoner.

SmokeCloak Danmark har hovedkontor i Odense, hvorfra virksomheden opererer. Kombineret med velbevandrede salgsmedarbejdere og fagligt dygtige tekniske supportere, står vi stærkt og nærværende overfor alle vores kunder.

Vores mission er at mindske tabet hos vore kunder til et minimum under et indbrud.

SmokeCloak sikrer små serverrum til store varelagre, såvel som værdihåndterings pengecentraler til terrorsikring på ambassader og atomkraftværker.

Tågesikring er i kraftig vækst og Danmark er et af de lande i verden, hvor tåge er mest udbredt i såvel industriområder og detailhandel, som private hjem.